Sivas’ta mal varlığını açıklayan ilk Belediye Başkan Adayı Kars oldu!

Bilal Çakmak/ Sivas-BHA Sivas’ta mal varlığını açıklayan ilk Belediye Başkan Adayı Kars oldu! MHP Adayı Reha Kars, katılmış olduğu programda kendisine yöneltilen “Özel yaşantınızda da şeffaf birisiniz. Önümüzde de 31 Mart Seçimleri geldi, çattı. Bazı Belediye Başkan Adayları da mal varlıklarını açıkladılar. Siz, şeffaf birisi olarak mal varlığınızı açıklamayı düşünür müsünüz?” sorusuna da cevap verdi....

Sivas’ta mal varlığını açıklayan ilk Belediye Başkan Adayı Kars oldu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilal Çakmak/ Sivas-BHA

Sivas’ta mal varlığını açıklayan ilk Belediye Başkan Adayı Kars oldu!

MHP Adayı Reha Kars, katılmış olduğu programda kendisine yöneltilen “Özel yaşantınızda da şeffaf birisiniz. Önümüzde de 31 Mart Seçimleri geldi, çattı. Bazı Belediye Başkan Adayları da mal varlıklarını açıkladılar. Siz, şeffaf birisi olarak mal varlığınızı açıklamayı düşünür müsünüz?” sorusuna da cevap verdi.

Reha Kars: “Araştırabilirler, maliye de tapuda orada”

Kars, mal varlığı açıklama konusuyla ilgili cevap olarak, “Buradan açıklayayım. Araştırabilirler, maliye de tapuda orada. Bir arabam var, bir tane de evim var, bir tane işyerime ait ticari bir aracımız var. Mühendislik hizmeti yaptığımızdan dolayı çalışanlarımın kullanmış olduğu bir minibüsümüz var. Benim üstüme kayıtlı olarak şirket var. Bunun dışında araba, minibüs ve ev. Hepsi bu. Bunun haricinde başka hiçbir mal varlığım yok” ifadelerini kullandı.

Kars: “Siyasette her yol mübah değildir!”

Reha Kars: “Şunu da biz kendimize şiyaar edindik, dedik ki siyasette her yol mübah değildir! Oy kazanmak amacıyla, seçimi kazanmak amacıyla, hiçbir kesime, yaşlılara, emeklilere, gençlere, kadınlara, çocuklara dahil olmak üzere yapamayacağımız boş vaatlerde bulunmadık. Siyasette her yol mübah değil! Seçimler gelir geçer. Kazanırız, kazanmayız ama kazanacaksak yapacağımız sözleri vermek lazım. Kaybedeceksek adam gibi kaybetmek lazım.

Sivas’ta mal varlığını açıklayan ilk Belediye Başkan Adayı Kars oldu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.